be.sinergiasostenible.org
Nieuwe recepten

Mijn verjaardagstaart

Mijn verjaardagstaart


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.


Scheid de eiwitten van de dooiers. Klop de eiwitten stijf, klop de dooiers met de suiker en voeg intussen de eetlepels water een voor een toe tot je een pasta krijgt. Meng de bloem met het bakpoeder en voeg dit toe aan de dooierpasta en meng, voeg dan de losgeklopte eiwitten toe. We smeren een bakplaat in en bedekken deze met bloem en draaien de compositie daar om en zetten hem in de voorverwarmde oven op laag vuur en halen hem eruit volgens de oude methode van controleren met het stokje, maar we lopen de oven niet in bij alles voor 15 minuten.

Nadat het aanrecht is gebakken, haalt u het eruit en laat u het afkoelen.

De slagroom maken we door de slagroom goed op te kloppen met de suiker, de rumessence en op het einde de envelop van de cake en zetten we 15 minuten in de koelkast.

Neem apart de yoghurt en meng deze met de suiker, de vanillesuikerzakjes en de fijngesneden meloen en meng. We leggen het een uur in de vriezer zodat het geen ijsnaalden maakt. We nemen de bovenkant en snijden deze in zoveel plakjes als we willen en we doen een rij slagroom, maar we laten het ook voor een beetje garnering, een rij meloenijs. Als we klaar zijn, garneer met slagroom en voeg een theelepel cacao toe om de kleur te veranderen en een beetje kokosnoot erop.

Koel gedurende 30 minuten


Gebakken appeltaart met gebrande suiker

Interessant en ziet er echt goed uit. Mamaa, wat een verlangen naar mij. Een vraag: is het niet te zoet?

Het is helemaal niet te zoet. De cake is heerlijk, ik heb hem al een keer gemaakt en nu staat de tweede in de oven. Bedankt voor de recepten en we kijken uit naar nieuwe en misschien exotische recepten.

Verrassend genoeg is de cake niet te zoet. Er zijn immers maar 10 eetlepels suiker en 5 eetlepels jam. Maar met andere woorden, je kunt een beetje "goochelen" met de siroop. Vind je het toch te zoet, gebruik dan minder suiker in de siroop. Toen ik de cake opstroopte, deed ik niet eens alle siroop, omdat ik dacht dat hij er misschien te zacht uit zou komen. Maar binnen een paar uur realiseerde ik me dat er geen probleem is, dus ik zette het allemaal :)

Is het normaal om een ​​beetje te laten staan ​​nadat ik de siroop heb aangebracht?

Misschien een heel klein beetje, de cake moet niet te lang blijven staan ​​nadat hij goed is gestroopt.

Hoi, ik heb net de appeltaart uit de oven gehaald. Het ziet er erg goed uit, ik kijk er naar uit om het een beetje af te koelen om het te proeven.

Hallo! Deeeci? Het lijkt erop dat hij je sprakeloos achterliet :)

De taart is goed, stop met de hoed!

Dit lijkt me een lekker toetje

super recepten. Ik ben benieuwd hoe oud je bent en of je getrouwd bent))

:)) Omdat je mijn recepten prees, bevredig ik je nieuwsgierigheid: ik ben 32 jaar oud en ik ben niet getrouwd. Maar met het risico u teleur te stellen, moet ik er ook aan toevoegen dat ik mijn best doe om zo te blijven: D

:))) Deze opmerking moet bij wijze van spreken bovenaan de blog staan. Hahahahahaha, nee. Ik ben op zoek naar cakecrèmes. Ik kwam hem tegen. maar. wie weet moet ik dit weekend geen taart bakken. hoe lang heb ik deze informatie gegeven :))).

:)) na een meer gedetailleerde lezing van de opmerkingen over dit recept (hahahahaha ik lach) ..ik concludeerde één ding. de naam van de taart is fout! :))
Ik maak een grapje, ik hoop dat je het niet erg vindt, ik had veel plezier :)
En toch. Je reactie dateert van 3 december 2010 (hmm 3 dec. Moederdag: P). wat is er sindsdien gebeurd?
Ben je doorgebroken? Ben je nog vrijgezel? Of. Heeft iemand je neergeslagen? :): *

:)) Deze nieuwsgierigheid. :P Ik zei ook nog iets over mezelf, via de reacties van de recepten, op de Facebookpagina. Uiteindelijk denk ik dat ik een speciale pagina ga maken genaamd "Over BarbatLaCratita")
Ondertussen is er niets opmerkelijks gebeurd, ik was nog vrijgezel en ik denk niet dat mijn vriendin me te snel een "eerlijke man" zal maken :D
Ik stond op het punt om het te vergeten: hoe moet deze gebakken appeltaart heten? Tort Robert ziet er goed uit: P :))))

en ik zeg je dat het gewoon een curiositeit was). Want zelden mannen die zulke lekkernijen koken :). Ik ben pas 21 jaar en ben nog niet getrouwd (anoniem)

Oooo, wat moet je vastberaden zijn als je al hebt gekozen met wie je de komende 60 jaar zult doorbrengen. Ik zeg je, "Stone House", het is waarschijnlijk nog steeds relevant, nietwaar? :))

ja dat is zo, alleen in juli hadden we een burgerlijk huwelijk: X: X: X: X en nu willen we de bruiloft plannen voor volgend jaar, maar het is de peetoudercrisis :-))

om op mijn naam te klikken als je foto's wilt zien. Ik ben erg benieuwd om je te zien maar ik heb het niet gevonden :(. Of beter om met je te praten.)

:))) Mijn heer staat u toe mij Robert te noemen. Veel mensen zijn nieuwsgierig. voorlopig poseer ik in de mysterieuze chef :D Tot die tijd heb ik foto's van een gebakken appeltaart met gebrande suiker :))

ok. Blij dan en ik hoop dat je snel uit deze mysterieuze situatie komt.))

haha. hoe hof je bent meer Robert.

Ik heb dit dessert ook geprobeerd, maar niet volgens jouw recept, chef en eerlijk. Ik kreeg een "geëxplodeerd rubber". Ik lachte om. Ik ben een beetje bang om het opnieuw te proberen .. maar ik wil zo veel = ((((((((

Wees moedig en probeer mijn recept. Je hebt waarschijnlijk een onbeproefd recept gemaakt, waarbij de hoeveelheden willekeurig zijn gegeven.
Als je alle reacties leest, zul je merken dat ik de tweede man ben aan wie het recept voor gebakken appeltaart met gebrande suiker uitkwam:D Dus je kunt niet fout gaan als je het recept volgt :)

klaar Ik kwam vandaag terug Ik maak de taart klaar: x god help me om groei en succes te hebben: X, ik kom terug met indrukken: & quot & gt

gt, moa dus heel erg bedankt voor de uitleg, volg alsjeblieft echt. bezoekers om deze cake te proberen is zo lekker en makkelijk te maken: X: X: X: X: k om kmpii een beetje te verslaan ..is & quotraiul on earth & quot: & quot & gt

:)) Met plezier en ik wacht nog steeds op je!

Ik heb je recept in w-e gemaakt, de hoeveelheden verdubbeld omdat er een grotere cake nodig was.
Ik zou graag een wijziging in het sirooprecept willen bedenken. In plaats van suikersiroop met rumessence kookte ik de overgebleven appelschillen met suiker. Er kwam een ​​roze, zoete en geurige siroop uit, die een bijzondere smaak aan de top gaf. Ik heb er ook een laag chocoladepudding op gedaan en daarna ingesmeerd met slagroom.
Er kwam een ​​wonder uit! : NS

Hoi, deze verandering van jou, daar had ik niet aan gedacht. Het spijt me dat ik niet aan haar dacht :)) Ik ben ervan overtuigd dat er een prachtige taart voor je is uitgekomen, en het had niet anders kunnen aflopen, aangezien je hem praktisch twee keer hebt aangekleed. Interessant en de keuze aan chocoladepudding.

. het was de beurt aan de appeltaart, in feite de taarten die ik maakte 2, de eerste met een heerlijke smaak maar een vreselijke uitstraling: -D (niet op details lettend, ik heb de randen van de vorm niet met karamel behangen, stel je voor hoe het kwam.) en de tweede qua uiterlijk wonnen we veruit de 1e prijs, maar de smaak. hhhhhh ik denk & quotam te gekarameliseerde suiker & quot na hoe goed mijn neef gediagnosticeerd :-P

Ik denk dat ik hetzelfde zou moeten doen, vooral in het geval van marteling: doe er altijd twee tegelijk! Laat me kiezen waar ik de foto's voor de blog wil maken, want je begrijpt dat ik elkaar ook wel eens mis :)
Uit je commentaar wil ik gewoon vasthouden aan het idee dat de eerste appeltaart geweldig smaakte: D

Dat was het idee dat de smaak heerlijk is, de huisvrouw zou gelijk moeten hebben :-P

Hoezeer ik ook heb gemerkt dat je kookt, je hebt het volste recht om van tijd tot tijd een fout te maken. Het is normaal, vooral in het geval van marteling.

Ik heb deze taart gemaakt voor mijn verjaardag :)) het was geweldig, een beetje zoet, maar niet de moeite waard :))

:) Eén keer per jaar ben je jarig, dus als je deze taart alleen dan maakt, blijft je bloedsuikerspiegel goed: D En gefeliciteerd met je verjaardag!

Ik bedoel DANK JE WEL!! Het is een van de lekkerste recepten ter wereld. en eenvoudig te doen.
Magda

Met plezier Magda! Het lijkt mij dat de gebakken appeltaart eigenlijk makkelijker te maken is dan de foto's laten zien.

heel goed, de cake viel me een beetje op, maar ik denk dat het komt door de pan waarin ik hem heb gemaakt. ms van recept

Het hangt nu ook van de oven af, mijn geluk is dat ik een elektrische gebruik en het bakt enigszins gelijkmatig. Ik hoop dat de volgende keer alles perfect zal zijn en dat je goed van deze taart kunt genieten.

Ik heb de cake voor de 2e keer gemaakt en hij was beter dan de eerste keer :) Ik heb hem gemaakt voor de verjaardag van mijn zus, ze zei dat het beestachtig was :)) Ik kan niet wachten om hem voor mijn man klaar te maken.

Wow, dus het lijkt erop dat de rijpe appeltaart verslavend is :))

Ik heb deze cake twee dagen achter elkaar gemaakt, dus het is duidelijk, ik ben ook verslaafd geraakt! Ik vind het leuk dat het uit de eerste kwam, het gaf me een paar emoties toen ik het omverwierp, maar het kwam eruit zoals op de foto's !! Hartelijk bedankt! Ik kan bevestigen dat het werkt met 4 delen (in plaats van 5) van elk ingrediënt (voor degenen die een kleinere bak hebben).

Ja, je kunt niet ontsnappen! :D Twee dagen achter elkaar. Het feit dat je een kleiner dienblad hebt gebruikt om te weten dat het geen verzachtende omstandigheid is :))) Het leukste aan deze cake vond ik het feit dat hij bijzonder is, maar toch heel gemakkelijk te maken. Om hem nog meer te prijzen, zou ik zelfs kunnen zeggen dat het moeilijker is om te falen :)

op welke temperatuur wordt het bewaard?

Eerst heb ik de oven voorverwarmd tot 250 graden C. Nadat ik de cake heb geplaatst (ik heb hem in het midden van de oven gezet), heb ik de temperatuur verlaagd naar 200 graden. Maar het hangt ook af van hoe iedereen de oven bakt, met andere woorden je kunt het proberen met 175 graden, of zelfs 150 graden.

Mijn complimenten voor alle recepten, ik heb ook appeltaart gemaakt en het is goed gelukt
verslaafd raken aan deze site en recepten
Ik blijf gewoon in de keuken :))
een mooie dag

Ook niet overtroffen: mijn felicitaties met de geslaagde taart! :) Dit is eigenlijk mijn doel, om verslaving te creëren en dan de klap te geven door het tegengif te bieden :))

Hallo, ik had de taart gisteren graag geprobeerd voor mijn verjaardag, maar eerlijk gezegd had ik geen tijd, maar ik beloof het te proberen.

Ik ben ervan overtuigd dat je er uiteindelijk tijd voor zult vinden, ik hoop alleen dat je dan genoeg tijd hebt om ervan te genieten :) Gefeliciteerd met je verjaardag!

Moeten de randen van de vorm worden bekleed met gebrande suiker, of alleen de bodem van de kom?

Hallo, vanuit het zonnige Piura-Peru,

Ik heb een prachtige appeltaart kunnen maken volgens jouw recept, mijn Peruaanse familie hier was zo enthousiast dat ze om repetitie vroegen,
dit weekend zal ik ze weer verblijden met deze verrukking.
Hartelijk bedankt.

Hallo! :) Ze konden het niet helpen, maar vonden het leuk, de taart ziet eruit als een zon en ze zijn de afstammelingen van de Inca's, toch? Misschien heeft dat ook geholpen :))) Ik ben blij te horen dat je zowel de taart als de soep hebt gekregen.

Als ik aan de zonnige landen dacht, zou ik het bijna vergeten :) Ja, het hele oppervlak van het schip is bekleed met gebrande suiker.

ja, ik maak deze cake ook vaak en ik kan zeggen dat het het simpelste cakerecept is en het is lekker (soms laat ik het zo simpel of garneer het met slagroom voor wie wil) het is heerlijk!

Ik hou echt van de manier waarop het eruit ziet, ook al lijkt het voor sommigen misschien onaf. Nu zou ik het alleen versieren als het niet goed van de schaal komt, maar in eerste instantie kleden we deze in chocolade gebakken appeltaart aan.

Goedenavond, ik heb ook dit netwerk geprobeerd :) Het probleem is dat ik het in de pan heb gemaakt (ik had onaangename ervaringen met yena-kommen - het brak in de oven, dus ik dacht er niet eens aan om een ​​yena-kom op de vlam van het fornuis te zetten ) en het plakte aan de onderkant van mij :( de bovenkant is zoals aan de randen niet: D (hoewel ik de randen ook gekarameliseerd heb.) Ik draaide het om toen het afgekoeld was, moest ik het omdraaien toen ik het eruit haalde de oven? au bain marie Ik had dit probleem niet meer, maar ik weet niet hoe goed het kookte. Ik moet bekennen dat ik pas bij het zien van de opmerking merkte dat het een man is die het lekkers op deze site bereidt: ) en de naam van de site :) (zoals elke internetgebruiker heb ik op Google gezocht naar recepten voor appeltaart), dus gefeliciteerd! Zelden mannen die in de pan zitten :p en hoeveel recepten heb ik hier gevonden vraag ik me af of jij geen kok bent? :) P.S. Ben je ondertussen getrouwd? :))

:) Nee, ik ben nog niet getrouwd. Maar aangezien je jezelf toestaat om mij te vragen of ik getrouwd ben, zou je jezelf moeten toestaan ​​om mij bijles te geven, toch? ) U moet een blogregel instellen. Ik ben geen kok, koken is een soort spel gecombineerd met noodzaak.
Ik heb er nooit aan gedacht om de cake au bain marie te bakken, misschien omdat ik tot nu toe nog geen problemen ben tegengekomen. Zodra ik de gebakken appeltaart uit de oven haal de warme siroop erover gieten, een paar minuten laten intrekken en dan omdraaien. Ik leg het bord erop en draai het ineens om, en als het niet meteen loslaat, sla ik er een beetje op. Ik begrijp dat je een gasoven gebruikt, heb je de cake heel dicht bij de vlam gezet?

Goedenavond, ik ga weer een appeltaart maken want ik geef niet op totdat hij uitkomt:P Ik in mijn kenmerkende stijl:P, ik heb het een beetje veranderd:D, ik heb de appels met van alles, maar ik heb ze gewoon geschild, in 2 gesneden en apart in een ovenschaal gedaan om zacht te worden zodat ik geen boter hoef toe te voegen: P - dat deed ik omdat ik het stroperige aanrecht (anders recepten vond ik niet het stroperige stadium), dacht ik dat als we ze heel en gevuld lieten, het aanrecht niet veel aanvoelde: P. Ik heb de cake niet bij de vlam gezet, maar op een grill in het midden, in de pan natuurlijk :). Ik wachtte tot de cake en de siroop waren afgekoeld, maar toen legde ik hem erop en keerde hem ondersteboven (ik moest er een beetje op kloppen) :). Als ik het recept weer maak, draai ik het om als het stroperig en heet is :) Welk merk raden jullie aan voor slagroom? Ik nam het van Milli, maar het hardde niet veel uit, hoewel ik het goed heb gemengd (ik probeerde het meer te verslaan, maar het snijdt) dus het deel met het ornament kwam er niet uit zoals het zou moeten :(

Hoi! Ik vind het leuk dat je niet opgeeft :)) Het lijkt mij dat de appeltaart gebakken met gebrande suiker geen charme lijkt te hebben als het niet stroperig is. Probeer ook kleinere appels te gebruiken, maar je moet precies doen wat het recept zegt - als je het niet probeert, weet je niet of je het lekker vindt of niet.
Ik weet niet welke slagroom ik moet aanbevelen, behalve degene die persoonlijk van zure room is gemaakt :) Ik heb er geen gevonden die me volledig tevreden zou stellen, maar ik geef nog steeds de voorkeur aan de vloeibare. Ik koop ze willekeurig, ik heb geen voorkeur voor een specifiek bedrijf, ik kocht zelfs die van onbekende bedrijven en ze leken ongeveer hetzelfde.

Ik heb de cake vandaag geprobeerd en hij was heel erg goed. Ik wilde toch nog vragen wat je aan het voorbereiden was voor Kerstmis. En fijne feestdagen. Arabela

Met het risico u een beetje teleur te stellen, moet ik bekennen dat ik helemaal niets ga koken :) Ik ben weg van huis. Anders had ik natuurlijk alleen recepten van hier bereid, van de blog: D
Fijne feesten!

Het is zes uur 's ochtends, mijn zoon gaat kerstliederen met de kerstman en ik maak appeltaart zoals mijn moeder deed toen ik een kind was. Ik hoop naar buiten te komen en een aangename verrassing te maken voor mijn dierbaren. De taart is gebakken, ziet er prachtig uit en is bijna klaar!

Ik kwam terug op de vorige opmerking om je te vertellen dat de taart geweldig is! Bedankt voor het recept!Ik heb meer appels gebruikt omdat ik een grote bak had en ik heb ook de hoeveelheid aanrechtsamenstelling verhoogd. Nadat de appels aan de bovenkant bruin waren, heb ik ze met behulp van twee eetlepels ondersteboven in de bak gedraaid.caroled.Nogmaals bedankt.Fijne feestdagen! OANA Z

Oana, wat ben je een ochtend. Je doet me denken aan mijn kindertijd, dat is precies wat mijn moeder deed, alleen maakte ze taarten :) Ik ben blij dat je geen problemen hebt ondervonden en ik hoop dat je kleine jongen net zo blij is met de taart, uiteindelijk zijn beslissing is het belangrijkste :)
Vrolijk Kerstfeest!

Hallo, lacratlacratita!
Vandaag heb ik de taart gemaakt. Het bleek geweldig, van 8 appels!
Ik hou echt van hoe je werkt, hoe je adverteert op sociale netwerken. Laat het me daarom weten als je akkoord gaat met het toevoegen van een link naar mijn blog, die, hoewel het in het Engels is, ook wordt gelezen door Roemeense vrienden. Vink het aan en verwijder het als u het niet wilt. Zo heb ik je blog bij de hand. Ik geef aan dat ik het nog steeds gebruik.
http://otiliamoldovan2001.wordpress.com/category/traditional-food/
Otilia

Hoi! Ik heb nog nooit de taart gemaakt van zoveel appels, ik zou ze nooit in mijn schaal vol schaamte kunnen proppen :)
Voor een simpele link was mijn toestemming niet nodig, ik denk niet dat iemand daar last van kan hebben. Ik promoot mijn blog liever op sociale netwerken, voor advertenties denk ik dat ik moet betalen: D

Dus deze cake is absoluut geweldig.Vandaag zag ik het recept en natuurlijk kon ik het niet helpen, ik heb het gedaan.
Eerlijk gezegd, gefeliciteerd met de recepten en last but not least gefeliciteerd dat je me hebt laten koken (wat zeer zelden gebeurt, bijna helemaal niet)
Ik beloof dat ik andere recepten van je zal proberen

Het lijkt erop dat de appeltaart ons zelfs weloverwogen dingen laat doen "tabu" :) Bedankt voor de mooie woorden, ik denk dat het net zo goed voor je zou klinken. Op zoveel mogelijk geslaagde recepten!

het is mijn favoriete taart, die mijn moeder elke keer als ze de kans had bereidde. Nu ben ik degene die zal proberen het te maken, want mijn verjaardag nadert en ik wil tegelijkertijd indruk maken op mijn vrienden en verloofde Ik kan niet wachten, ms voor het recept, Robert!

Met plezier, Amalia! Om nog zeker te zijn van succes, zou het misschien geen kwaad kunnen om de opmerkingen van het recept te lezen, misschien zullen ze je helpen een onberispelijke appeltaart te krijgen en er dus zeker van te zijn dat iedereen onder de indruk zal zijn. Natuurlijk, als je de tijd en het geduld hebt om ze allemaal te lezen :)
Ik wens je vanaf nu & quot; Gelukkige Verjaardag! & Quot en ik wacht op je om andere taarten op de blog te testen.

Hoi ! Vandaag heb ik ook de appeltaart gemaakt. Hij staat nog in de oven. Ik laat je weten hoe het is geworden :)

Ik heb de taart uit de oven gehaald! Is geweldig .
Ik bakte het in een kleinere rechthoekige Teflon bak en gebruikte 6 appels.
Ik heb de appels gevuld met kersenjam gemengd met kleine stukjes noten en een beetje kaneel toegevoegd, heerlijk!
Bedankt voor het simpele recept :)

Hoi! Ik denk dat ik deze cake vandaag voor de 5e keer maak. :-) Het is een groot succes geworden Bedankt voor het recept! Ik respecteer haar volledig, maar omdat ik luier ben, scheid ik geen eieren en groeit ze sowieso heel goed. En ik voeg gemalen walnoten toe aan jam/jam. Ik heb nog een vraag: het ziet er een beetje bruin uit aan de onderkant - de suiker brandt een beetje terwijl het in de oven staat te bakken. Wat kan ik doen om de karamelkleur te plakken? En ik heb een elektrische oven en bak die op een gemiddelde temperatuur: 180 graden.

Hoi! Ik ben net zo lui, het verbaast me dat ik er niet aan dacht hetzelfde te doen :) Zelfs als we dezelfde soort oven hebben, bakken ze nog steeds anders. Je kunt proberen de cake zo hoog mogelijk in de oven te zetten, maar ik denk dat bruin aan de onderkant onvermijdelijk is - of misschien zou het er perfect uitkomen, maar het zou aan de bovenkant kunnen verbranden :) Van één ding ben ik zeker: het brandde me behoorlijk aan de onderkant toen ik de appeltaart direct op de bodem van de oven plaatste.

Omdat ik de commentaren op de recepten graag lees, nu, na een half jaar, "steek ik mijn neus erin" zoals ze zeggen, hoewel ik je recept niet heb geprobeerd, met betrekking tot het feit dat de cake aan de onderkant donker wordt . Ik ken ook een variant van deze cake waarbij de samenstelling van gebrande suikerroom (eieren + melk + suiker, gemengd) over de op de karamel geplaatste appels wordt gegoten en nadat deze een beetje is gestold, zoals een pudding, wordt de pandispan gedaan . Zo hoeft de cake niet meer gestroopt te worden. Maar het is waar dat 200 g suiker gekarameliseerd is en de samenstelling van gebrande suikerroom vloeibaar is. Op deze manier wordt de cake, wanneer hij is omgedraaid, gestroopt (en heeft hij ook room). Van het recept voor gebrande suikerroom weet ik dat de kom met de samenstelling in een bak met water in de oven wordt geplaatst. Ik wilde eigenlijk hier komen - zou dat een oplossing zijn zodat de cake aan de onderkant niet meer donker wordt? In een bak met water zetten? Ik hoop dat ik niemand lastig heb gevallen met deze opmerking. Het spijt me, ik vind deze blog erg leuk en ik onthoud me meestal van reacties, ik lees ze liever.

U hoeft zich geen zorgen te maken, u zult nooit lastig vallen als u met suggesties komt. Het is mogelijk dat als er een pan water tussen de ovenvlam en de cake staat, de cake niet zo erg aanbrandt. Maar ik denk dat de oplossing alleen geldig zou zijn voor gasovens, niet voor elektrische. Ik heb het niet geprobeerd, ik bereid de gebrande suikerroom niet eens zo, ik zet het direct in de oven.

De appeltaart staat in de oven! Ik weet zeker dat het geweldig voor mij zal werken, want ik kan niet fout gaan met je recepten. Gefeliciteerd! Je bent een geweldige kok!

:) Bedankt, Elena! Ik ben niet echt een geweldige kok, maar ik hou van deze aura van onoverwinnelijkheid waarmee je me omringde: D

Operatie appeltaart een groot succes, net als ik in plaats van jam (want ik hou niet van kleurconfituur, tenzij het kersenjam is: D) Ik doe er noten in, heel veel noten (ik ben gek op deze) en ik doe er een beetje kaneel in bovenop de appels. het ruikt naar kerst in mijn huis. Ik kan niet wachten tot mijn vrienden komen en me het vonnis geven, hoewel ik denk dat ik tot ze komen nog maar de helft van de taart over heb.
Bedankt voor het recept!

En ik moet je bedanken, je hebt zojuist mijn recept voor de rijpe appeltaart verbeterd :) Is het je tenslotte gelukt om wat taart voor je vrienden te bewaren? : P

Ja. maar toen ze de termieten ontdekten, ging de smaak van de cake niet weg totdat er niets meer over was. Ik nog steeds. Ik besloot elk weekend een nieuwe cake te proberen. dus tot zaterdag bij de volgende taart!

En ik, die bang was dat ze misschien te kritisch waren. :)) Het valt zaterdag nog te bezien wat de taart zal zijn die je de ster gaat maken)

Prettig. Gemaakt. gemist :)
Zeer "faina" en goed recept: D

fffffff goede cake en f eenvoudig. bedankt voor het recept

Met plezier! Ik hoop dat je hier andere recepten zult vinden die je zullen opvallen)

Ik deed het een tweede keer. Eerste van de 5 appels, nu van de 7. Het bleek heel goed te zijn. Ik kon de ruggengraat er gewoon niet uit krijgen zonder naar de andere kant te gaan. Dus de jam liep doormidden waardoor de korst een roodachtige kleur kreeg (van kersen).
Bedankt voor het recept

Met plezier! Ik denk dat je had moeten proberen om een ​​stukje appel als stopper op de bodem van de appel te doen, zodat de jam niet zou uitlekken.

Ik wilde al lang een recept voor appeltaart, zoals we in onze jeugd aten in de Orient-banketbakkerij in Brasov. :-) Nou, dit recept is heel dichtbij !! Gefeliciteerd!

Hij moet vanaf het begin zeggen dat ik niet erg getalenteerd ben in de keuken, ik weet niet hoe ik het eruit moet krijgen, daarom volg ik de recepten precies. Ik moest echter enkele kleine aanpassingen maken die me uit mijn comfortzone haalden. -)

Ik heb 5 appels geplaatst, maar ik heb de ronde taartvorm gebruikt, omdat mijn schotels van gêne te klein zijn en eerlijk gezegd was ik bang om een ​​kom gêne direct op de vlam te zetten. (Heb je daar geen probleem mee?)

Maar de compositie leek me nergens heen te gaan en het zwol behoorlijk op (appels te groot.). Ik vulde ze met bosbessenjam, hoewel ik dacht dat een mengsel van honing en walnoot zou werken.

Al met al werd het spectaculair, mijn 5-jarige zoon was gebiologeerd door hoe de taart draait!

Een beetje zoet naar mijn smaak en niet door de samenstelling die perfect van smaak is, maar door de siroop. Jammer dat ik de reacties niet heb gelezen voordat ik begon met bakken, ik had een minder zoete siroop gemaakt.

Het uiterlijk liet weinig te wensen over omdat het aan de onderkant donkerder werd, hoewel ik het in het midden van de oven bakte. Bovendien plakte het aan één kant en moest ik het "kloppen", wat ik helemaal niet leuk vond. Daarom klop ik snel wat slagroom op en doe het op. Misschien moet ik het op laag vuur bakken, niet op medium.

Het is de eerste keer dat ik een cake in slagroom doe en ik wist niet zo goed hoe ik het er mooi uit moest laten zien. Eventuele suggesties? Moet ik slagroom in een zak doen en er bovenop knijpen ?? :-)

In het Oosten echter sneden ze de appels in stukjes en karameliseerden ze ze op deze manier, wat ik de volgende keer zou kunnen doen, aangezien ik gisteravond naar smaak heb gesneden en ik een stuk kreeg zonder een spoor van appel. :-) In daarnaast gebruikten ze geen jam in hun recept en de jam maakt het sowieso zoeter.

Ik heb het vandaag nog een keer geproefd, nadat ik een nacht in de koelkast had gezeten, omdat ik gisteravond niet het geduld had om goed af te koelen.

Hoe dan ook, nogmaals gefeliciteerd, het lijkt me een UITERST eenvoudig en tegelijkertijd uiterst succesvol recept!

Bedankt, Adina!
Je moet moedig zijn en je recepten meer aanpassen, uiteindelijk is het geen grote tragedie als je het soms mist, het overkomt ons allemaal. Maar op deze manier kun je ze aanpassen aan je smaak en de ingrediënten die je hebt.
Ik had geen emotie met het gerecht van schaamte dat direct op het fornuis was geplaatst, ik had mijn emoties al verdreven toen ik het recept voor gebrande suikerroom had voorbereid :)
Ik denk dat je rekening moet houden met de manier waarop je je oven bakt, en als je er een op gas hebt, moet je misschien de volgende keer de cake erop zetten. Helaas is bakken geen exacte wetenschap en moeten we ons aanpassen aan de oven die we hebben.
Ik denk dat de slagroomtaart meer over ervaring en vaardigheid gaat dan om de gebruikte techniek. Het bederft geen enkele pos, om het mooier te versieren :)


Truffeltaart, voor mijn verjaardag en die van Cipi :)


Lieverd, ik heb mijn belofte gehouden en ik heb het goed gedaan.
Ik heb de taart zaterdag gemaakt en hij is heerlijk geworden & # 33 & # 33
Het is alleen dat ik alleen witte chocolade had en mijn truffels kwamen er een beetje gerimpeld uit, daarom strafte ik ze en verstopte ze in de room. En daarnaast doe ik er muntsiroop (genoeg) in. Ik raad de combinatie aan, het is super & # 33
(nu zie ik dat het ondersteboven is gefotografeerd)
Bedankt Laura

# 25 sava laura

het aanrecht heeft ook een noot in de compositie

Justy, mijn liefste, we zijn net opgestaan ​​van de tafel. en nee, je realiseert je dat het Kerstmis is en zo. maar deze foto van jou met de cake veranderd in een cake is krankzinnig en wekte mijn eetlust weer op
Meel met walnoten op het aanrecht, bedankt voor het idee.
Kusjes voor beproeving en succes & # 33 & # 33 & # 33

# 26 sava laura

Beste Mona, als je wilt dat ik flauwval, merk ik dat
Het ziet er erg smakelijk uit en ik hou van de fase met truffels gepropt in room, hi, hi. lekker & # 33 & # 33 & # 33 & # 33 & # 33 & # 33 & # 33 & # 33 & # 33 & # 33 & # 33 & # 33 & # 33
Meerdere kusjes & # 33 & # 33 & # 33. en vrolijk kerstfeest, meisjes & # 33 & # 33 & # 33

# 27 foxyfoxy

# 28 sava laura

# 29 domino89

# 30 sava laura

# 31 foxyfoxy

# 32 claudia-andi

Ik heb deze taart gemaakt voor mijn broer, een verjaardagscadeau, op 28 maart
Ik liep echter tegen wat problemen aan. met zoveel ambitie heb ik ze briljant gepasseerd & # 33
Laat het me uitleggen & # 33 Mijn computer crashte, ik kon hem niet gebruiken en ik had echt een nieuw en chocoladerecept nodig & # 33 Ik ging naar een vriend en liep haar in de kont en vond dit recept, geweldig & # 33 & # 33 & # 33 & # 33 Ik heb het zorgvuldig opgeschreven en ben het gaan uitvoeren & # 33

Mijn aanrecht kwam er klein (smal) uit, ik sneed het gewoon doormidden en bakte nog een helft van de compositie & # 33
Ik kocht Hulala-crème, zoals in het recept, hoewel ik Meggle al een tijdje gebruik & # 33 Het werd pas 's ochtends hard, het was vloeibaar, hoewel ik de hoeveelheden behield & # 33 Ik warmde het op en zette een zakje opgeloste gelatine & # 33 33 Het was opgelost met room, maar ik had niet genoeg & # 33 Ik had geluk met wat pasticerra-room die over was van de cupcakes die de dag ervoor waren gemaakt voor de dag van mijn schoonvader & # 33
Dus ik deed de banketbakkersroom in het midden en versierde het ermee & # 33
Ik herhaalde het recept voor de peetouders voor Pasen, maar met Meggle-room en het bleek perfect & # 33En ik maakte het aanrecht in dubbele hoeveelheid & # 33 Maar vanwege de drukte die bij de voorbereidingen was, vergat ik een foto te maken & # 33

Prachtig recept & # 33 Heerlijk & # 33 Nu moet ik het recept doorgeven & # 33 Ik werd gevraagd door degenen die aten op beide evenementen & # 33

Hier is de foto van de taart voor mijn broer & # 33 Helaas heb ik geen sectie & # 33


Verjaardagstaartrecepten, taartrecepten voor de kleintjes, vakantietaartrecepten, fruittaartrecepten, chocoladetaarten, kaastaarten, klassieke taartrecepten, als diplomaat of Red Velvet & # 8230 we hebben ze hier allemaal samengebracht voor elke vakantie, of het is Kerstmis of een familiezondag, te vieren met een speciale taart.

Sinaasappeltaart met fondant

Dit jaar, op Luca's verjaardag, besloot ik een nieuwe cake te maken, zeer geurig - sinaasappelcake, met roomkaas en [& hellip]

Taart met ijs en pompoenmousse

Het is herfst, dus tijd voor pompoenrecepten! Ik hou van de pompoen en ik ben erg blij een pompoen te vinden voor [& hellip]

Amandelcake

Een goed recept begint met goede ingrediënten, zegt oma. En oma Sia vertelt het me al sinds ik het me kan herinneren als een taart [& hellip]

Topcake met aardappelroom

Wil je een recept proberen waarin het hoofdingrediënt een totaal onverwacht recept is voor een taart? Dit is een taart met een aanrechtblad en [& hellip]

Kugler-cake (Kugler-cake)

Lieve mensen, voordat ik jullie de taart van dit weekend presenteer, die even eenvoudig te bereiden als sensationeel is [& hellip]

Zwarte Woud Taart

Voordat ik de Zwarte Woud-cake maakte, deed ik een google-zoekopdracht en vond ik een aantal zeer eenvoudige recepten met een eenvoudige pandispan [& hellip]

Rode fluweeltaart

Mijn verjaardag is net voorbij. Iemand vertelde me dat ik niet moest koken voor mijn verjaardag en dat anderen [& hellip]

Schattaart uit de kist

Als je je kleintjes blij wilt maken, probeer dan een meer speciale taart: de schat in de kist. Ik heb het voorbereid voor de verjaardag van Luke, de peettante [& hellip]

Kasteeltaart

Ik vertelde je vroeger over een siliconen cakevorm in de vorm van een kasteel, die ik bestelde bij www.decorix.ro. Ik bleef proberen [& hellip]

Tort Death by Chocolate

Ik weet niet of het een klassiek recept is voor Cake & # 8220Death by Chocolate & # 8221, dus ik heb verschillende recepten gecombineerd tot wat [& hellip]


Witte chocoladetaart voor mijn verjaardag

Vorige week was ik jarig, ik werd 33 jaar. Ik wilde een simpele cake maken en dat is het geworden.

 • 6 eieren
 • 6 lg apa
 • 12 lg suiker
 • 12 lg meel
 • 1 bakpoeder (optioneel, de bovenkant groeit heel mooi en zonder)
 • sap van 2-3 bieten
 • 250 gram mascarpone
 • 200 gr witte chocolade
 • 400 ml zure room voor slagroom
 • 200 gr kwark (bij voorkeur vet)
 • 100 gr poedersuiker (als je het zoeter wilt, kun je meer suiker toevoegen).
 • vanille geur.

[titel voorbereiding = & # 8221Voorbereiding & # 8221]

Smelt de witte chocolade en laat iets afkoelen. Meng ondertussen de kwark met de mascarpone, voeg de suiker en de essence toe en voeg op het einde de slagroom toe. Voeg witte chocolade toe aan deze compositie en zet een paar uur in de koelkast.

Snijd de bovenkant in 3 lagen, siroop met: aardbeiensiroop/compote of met een siroop naar keuze.
In dezelfde bakvorm plaats je de eerste laag topsiroop, een laag room en ga zo maar door tot we klaar zijn met de laatste laag topsiroop en zet alles in de koelkast.
De verkregen cake kan worden gekleed in slagroom of fondant of in een glazuur. Het kan worden ingericht zoals u wilt. Ik heb ervoor gekozen om fondant bloemen te maken voor deze taart.
Mijn verjaardagstaart was gekleed in slagroom en had een eenvoudig fondantornament.
Ik wens je een royale plak want het maken van deze cake kost een paar calorieën :))


Mijn verjaardagstaart - Recepten

În cazul în care ați decis că ziua de 14 februarie este destinată doar pentru voi doi și pentru savurarea unei atmosfere intime – este foarte important să faceți un meniu corespunzător.

Ziua Îndrăgostiților este una perfectă pentru cină romantică, pe parcursul căreia să vă vorbiți despre sentimente calde purtate unul altuia. Cu siguranță v-ați gândit la o cină într-unul din restaurantele îndrăgite, dar faptul că aceeași idee o au o mulțime de alte cupluri – v-a făcut să vă refugiați acasă. Cert este că trebuie să dați dovadă de inițiativă și să creați, pe bune, o sărbătoare. De aceea, înarmați-vă cu lumânări, alegeți muzica de fundal – lirică, alegeți hainele potrivite și începeți să pregătiți meniul pentru cina romantică. Aici vine EA.md să vă ajute. De la bun început însă, trebuie să conștientizați că accentul e bine să fie pus pe „romantică” și nu pe „cină”!

Regulile de aur:

 • Nu gătiți mult! Cu siguranță iubitul Dvs. va aprecia rezultatul muncii dar după o cină greoaie, mai mult decât probabil, nu-și va dori cu atâta ardoare – continuarea „programului” romantic
 • Nu gățiți bucate prea sofisticate. O zi întreagă petrecută lângă aragaz vă va epuiza
 • Evitați băuturile alcoolice tari. În detrimentul lor, dați preferință unui vin bun, șampaniei sau cocktailurilor
 • Iubitul va ierta, indubitabil, experimentele culinare eșuate. De neiertat va fi însă, dacă veți arăta necorespunzător. De aceea, croiți-vă timp pentru manichiură, pedichiură, machiaj și coafură – toate completate de o ținută sexy.

 • Pregătirea bucatelor pentru această ocazie nu trebuie să vă ia prea mult timp. Totodată preferabile sunt bucatele ușoare, care n-ar crea vreun disconfort digestiv. Salatele de legume, fructele și deserturile ușoare se potrivesc de minune, pentru ca la final să fie pus pe masă un pește copt în rolă, spre exemplu.

În continuare, selectați din listă ce vă este mai aproape de inimă și burtici:

Salata grecească

Ingrediente: frunze de salată chinezească, roșii, castraveți, adrei gras, olive negre – 50 g, brânză sărată – 50 g, ulei de olive – 5 linguri de masă (l.m), oregano -1 lingurițe pentru ceai (l.c), oțet de vin -1 l.c

Tăiați legumele și frunzele de salată în forme aproximativ identice, amestecați-le cu brânza tăiată în cuburi mici și olivele negre (întregi). Adăugați oregano, oțetul de vin și uleiul de olive.

Сanape cu somon, castraveți și ardei gras

Ingrediente: 1 franzelă pentru toast, 200 g somon slab sărat, 2 castraveți, 1 ardei gras, 20 g unt

Tăiați pâinea astfel încât feliile să fie identice (romburi, pătrate) în funcție de cât de mare doriți să fie o gustare. Ungeți feliile cu un strat subțire de unt, puneți deasupra bucăți de somon, castraveții tăiați după plac și ardeiul gras. Completați cu verdeață.

Pui cu ananas

Ingrediente: Piept de pui fiert – 200 g, ananas conservat – 100 g, suc de lămâine – 1 l.m, maioneză – 2 l.m, Smântână – 2 l.m, nuci – 30 g, mărar și pătrunjel – 30 g

Tăiați în cuburi mari pieptul de pui fiert iar ananasul – fâșii. Aranjați în farfurie puiul și ananasul, pe straturi. Dați nucile prin răzătoare, lăsând două miezuri pentru decor. Tăiați verdeața, lăsând 2 crenguțe pentru aceeași procedură. Ulterior, amestecați smântâna cu maioneza astfel încât să obțineți un sos omogen. Turnați-l deasupra puiului și ananasului tăiat, presurați nucile mărunțite. La final decorați cu miezurile și verdeața rămase.

Ingrediente: Pește (chefal, somon, păstrăv) – 1 kg, 1 ceapă, vin alb sec – 200 ml, unt – 50 g, coajă de lămâie și lime, verdeață, sare

Spălați bine peștele și sărаți-l. Acoperiți tava pentru copt cu folie de staniol. Acolo unde corpul peștelui este mai gros – faceți tăieturi diagonale, apoi – puneți peștele pe tavă. Presărați deasupra peștelui ceapa tăiată mărunt și turnați vinul. Topiți untul după care – vărsați-l peste pește. Înveliți coada și capul peștelui în folie de staniol, pentru a nu se usca. A se coace în rolă 45 de minute, pe parcursul cărora, a se vărsa peste pește sucul adunat la fundul vasului. A se servi decorat cu coaja de lămâie și lime, tăiate mărunt și verdeață.

Crevete cu curry

Ingrediente: Crevete necurățate – 300 g, bostănel – 150 g, jumătate de măr, ½ ardei gras, ulei – 2 l.m, usturoi – 1 „dinte”, curry – 1-2 l.c, paprika, sucul ½ lămâie

Curățați crevetele. Tăiați bostănelul, mărul și ardeiul în cuburi mici. Tăiați mărunt usturoiul. Prăjiți-l în tigaie cu ulei, pe foc mic, după care adăugați bostănelul, mărul, ardeiul și curry. Mestecați în continuu. Prăjiți până bostănelul se face moale. Adăugați crevetele și prăjiți puțin toate ingredientele, împreună. Adăugați paprika și sucul de lămâie.


Tort de Ziua Mea cu Flori

Se face un blat din 8 oua (se separa ouale, se bat separat albusurile, se bat galbenusurile cu zaharul, se amesteca cu albusurile si la final se adauga faina, se coace la foc moderat.

Pentru crema 1 se pune gelatina la dizolvat in putina apa rece, dupa 10 minute se pune in microunde sau pe aburi sa se inmoaie, separat se bate frisca, se adauga apoi mierea, gelatina si fructele taiate marunt.

Pentru crema 2: se pune la fel gelatina in putina apa rece pentru 10 minute apoi se pune pe foc putin fara sa o fierbem, separat se pune gemul cu putina apa intr-o cratita pe foc ca sa-l facem un pic mai lichid (daca e prea scazut), se mixeaza, se adauga gelatina, se lasa sa ajunga la temperatura camerei si se adauga frisca si gata si a doua crema.

Se taie blatul in trei se insiropeaza cu un sirop preparat anterior si racit sau cu zeama din compot, se tapeteaza forma in care am copt blatul cu folie alimentara se sune blat, crema 1, blat, crema 2 blat si se da la rece sa se intareasca cremele, se orneaza dupa bunul plac.


Video: snoepen van mijn verjaardagstaart