be.sinergiasostenible.org
Nieuwe recepten

Éclair

Éclair


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.


Voor schelpen:

Meng in een pan het water met de olie en een snufje zout, zet het op het vuur en laat het koken, zet het dan opzij. Voeg de gezeefde bloem toe en meng heel goed. Laat afkoelen.
Nadat het is afgekoeld (maar niet volledig), voegen we de eieren één voor één toe, waarbij we na elke eieren goed mengen. Krijg een deeg als een pasta. Doe het deeg in een chique met een grote punt. Vorm de eclairs in een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze 20-25 minuten op het juiste vuur tot ze mooi bruin zijn.

Room:

Breng 600 ml melk in een pan aan de kook. Meng intussen de dooiers met de suiker, vanille-bourbonsuiker, bloem en de rest van de melk. Als de melk begint te koken, haal je het van het vuur, voeg je de vorige samenstelling toe (bloem, suiker, vanillesuiker en 100 ml melk) en meng je continu. Zet het weer op het vuur en laat het koken tot het dikker wordt, onder voortdurend roeren zodat er geen klontjes ontstaan. Laat de pudding daarna afkoelen. Vervolgens vullen we de schelpen, ofwel met een chique die we in elke eclair steken, ofwel door ze een beetje te snijden, maar zonder ze in tweeën te breken.

Glazuur:

Smelt de chocolade samen met de melk op een stoombad. Laat het glazuur een beetje afkoelen, doe het dan in een zak en snijd het aan één kant door en glazuur de eclairs.