be.sinergiasostenible.org
Nieuwe recepten

11 mooie manieren om aardappelen te maken

11 mooie manieren om aardappelen te maken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.


Geavanceerde recepten voor Amerika's favoriete groente

Gebruik voor deze aardappelrosti een zetmeelrijke aardappel, zoals een roodbruine aardappel.

We hebben misschien een bepaalde voorliefde voor frietjes, maar Amerikanen houden gewoon van aardappelen in het algemeen. Volgens de USDA is de aardappel ver weg de meest geconsumeerde groente in de Verenigde Staten. De aardappel heeft zijn weg gevonden naar ons hart - en onze favoriete bijgerechten - maar als je aardappelfixatie niet verder gaat dan ze te gebruiken als een voertuig voor ketchup, hebben we aardappelopties die verfijning en smaak aan je maaltijd zullen toevoegen.

Klik hier voor de 11 mooie manieren om een ​​diavoorstelling met aardappelen te maken.

Of je nu opwaardeert met kaas, room, kruiden of ambachtelijke worst; kloppen, bakken, sauteren of braden, de veelzijdigheid van de aardappel maakt het het perfecte gerecht bij elke maaltijd. Probeer het klassieke Franse hertogin-aardappelrecept ernaast Geroosterde Zalm met Lemony Hollandaise of serveer Chef Morimoto's Japans geïnspireerde draai aan een aardappelsoep als de eerste gang op je volgende etentje.

Wat je aardappelwens ook is, we hebben 11 mooie manieren om je aardappelschotel te laten knallen bij je volgende aangelegenheid.

Butternut Salie Aardappelpuree

Kaasachtige Gegratineerde Aardappelen


Dit is puur comfort food, en zo makkelijk te maken. Je kunt het op een zondagavond samenstellen en vervolgens op een drukke maandagavond bakken voor een snel bijgerecht. Als je de braadpan van tevoren maakt, zorg er dan voor dat je de aardappelen afspoelt met koud water om te voorkomen dat ze bruin worden. — Beatrice Ojakangas

Voor de Cheesy Scalloped Potatoes, klik hier.

Angela Carlos is de Cook Editor bij The Daily Meal. Vind haar op Twitter en tweet @angelaccarlos.